Gemeente Ermelo is op zoek naar twee senior projectleiders

Wij zoeken twee enthousiaste en resultaatgerichte senior projectleiders. Als senior projectleider ga je leidinggeven aan strategische projecten met een hoge politieke en maatschappelijke impact.

Geef je ambitie de ruimte in Ermelo!

Lijkt het jou ook fijn om te werken in een ambitieuze organisatie met korte lijntjes en veel ruimte om zelf je werk te organiseren? In Ermelo krijg je veel vertrouwen, veel verantwoordelijkheid en veel speelruimte!

Bij ons staat het gesprek van mens tot mens centraal. Samen bepalen we wie welke klus oppakt. Het werkplezier is groot. Spreekt jou dit ook aan? Dan zoeken wij jou! Nieuwsgierig? Onze gemeentesecretaris vertelt er meer over in het filmpje: Ermelo op expeditie.

Vacature senior projectleiders:
  • 36 uren per week 
  • Sport en Recreatie | Advies 
  • WO 
  • € 3.456,00 - € 5.017,00
Dit ga je doen
Je bent breed inzetbaar voor complexe, politiek gevoelige projecten. De ene senior projectleider zal worden ingezet op het lokale project Vitale Vakantie Parken, een complexe opgave op het terrein van recreatie en toerisme en de gebiedsontwikkeling aan Haspelstrook.
De andere senior projectleider zal ingezet worden op het programma duurzaamheid. De gemeente Ermelo ziet het als belangrijke taak tegenover huidige en toekomstige generaties om zorg te dragen voor een duurzame leefomgeving. 

Jouw taken
Functioneel aansturen van projecten en projectmedewerkers op het bereiken van een resultaat binnen de afgebakende kaders, doelstellingen en middelen
Zorgdragen voor een projectplan en de inrichting van een projectorganisatie
Zorgdragen voor zorgvuldige bestuurlijke besluitvorming 

Jouw talenten
Je bent een netwerker en teamplayer en hebt als senior projectleider zeker ook een hands-on-mentaliteit. Je werkt pro-actief en oplossings-, resultaat- en samenwerkingsgericht. Je bent zelfsturend. Je hebt een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Juist die eigenschappen maken jou tot een professionele senior projectleider, zeker in combinatie met:
  • een relevante WO-opleiding, of door ervaring verkregen gelijkwaardig werk- en denkniveau;
  • ruime ervaring in een vergelijkbare functie of in een relevante beleidsfunctie;
  • ervaring in het maken van een projectplan en het inrichten van een projectorganisatie.
Dit krijg je van ons
Een fijne werksfeer, collegiale samenwerking, openheid, vertrouwen, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris in schaal 11 (de functie is ingedeeld in de functie "projectleider II" en gewaardeerd op functieniveau 11). Het bruto maandsalaris bij een 36-urige werkweek bedraagt minimaal € 3.456,00 en maximaal € 5.017,00 (schaal 11). De gemeente Ermelo kent daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenregeling, ouderschapsverlof, zorgverlof, een individueel keuzebudget en flexibele werktijden. Je werkt in een open en flexibele werkomgeving met bijbehorende digitale voorzieningen volgens de principes van het Nieuwe Werken. Kortom: goed werkgeverschap!

Laten we kennismaken
Zijn wij op zoek naar jou? Solliciteren kan tot met 13 oktober.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Alerieke van der Maat, via 06 13 22 78 28. Jan Vonk (HRM-adviseur) beantwoordt graag vragen over de sollicitatieprocedure, via 085 110 81 14.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Als je in Ermelo of nabije omgeving woont, zien we dat als een pluspunt!