Grote interesse voor Sportcentrum Zanderij tijdens Dag van de Bouw

Op zaterdag 17 juni 2023 vond de Dag van de Bouw plaats. Bouwbedrijven stellen deze dag met trots hun bouwterreinen open. Zo ook in Ermelo. 

De gemeente Ermelo, aannemersbedrijf Haafkes en Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. hebben iedereen uitgenodigd om een kijkje te nemen op het bouwterrein van Sportcentrum Zanderij. Er was veel belangstelling voor

De wethouder Sarath Hamstra heeft de Dag van de Bouw geopend met een toespraak waarin hij het belang van goede sportaccommodaties voor de inwoners en het dorp benadrukt.

Er hadden zich drie groepen van totaal 150 mensen aangemeld voor een rondleiding door aannemersbedrijf Haafkes. Tijdens de drie verschillende shifts werden de deelnemers meegenomen over het bouwterrein en konden zij al hun vragen stellen. Ze hebben ook plekken bezocht die straks voor bezoekers niet meer toegankelijk zullen zijn. Er werd uitleg gegeven over de faciliteiten, de techniek, de duurzaamheid en het gebruik van materialen. De bezoekers vonden het geweldig en verheugen zich er nu al op om volgend jaar in het nieuwe pand te sporten. 

“Interactie kijkt er naar uit om eind 2023 het beheer van Sportcentrum Zanderij op zich te nemen, zodat het nieuwe sporthart van de gemeente Ermelo een succes wordt". Mark Broere - Directeur Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V.

Dag van de bouw Sportcentrum Zanderij Ermelo