Heb jij ook ideeën over verkeer en vervoer in Ermelo?

Kom naar de Inspiratieavond van de gemeenteraad op 26 maart in De Dialoog! 

Zie jij kansen voor Ermelo in 2030 als we kijken naar verkeer en vervoer?

Hoe gaan we ons verplaatsen? Hoe blijven we zo goed mogelijk bereikbaar? Hoe gaan we om met parkeren? Wat doen we voor onze voetgangers? Hoe gaan we om met vernieuwing en duurzaamheid? En wat betekent dat dan voor Ermeloërs, haar toeristen, de economie, wonen en het klimaat? Heb jij daar ideeën over? Die horen we graag van je! Kom op donderdagavond 26 maart naar onze inspiratieavond over ‘Mobiliteit’ in De Dialoog,  laat je inspireren, praat mee en vertel ons wat jij ziet!
 
Opnieuw in gesprek met de gemeenteraad: denk je mee?
Een nóg mooiere en betere gemeente, dat willen we in Ermelo. Daar moeten we samen aan werken, want samen kom je verder. De gemeenteraad wil zich niet alleen laten zien rond de verkiezingen. We blijven in verbinding met en betrokken bij elkaar. Op verschillende plekken en manieren gaan de leden van de gemeenteraad daarom in gesprek met inwoners, met jou. Vorig jaar startte de gemeenteraad met de eerste onderwerpen:
  • Groen in je eigen leefomgeving
  • Wonen 
Inspiratieavond vormt aftrap voor vragen op straat en online
Ook voor dit onderwerp hebben we opnieuw je hulp nodig. Samen bespreken we de richting die we op willen en hoe we dat gaan doen. Dat doen we op straat én digitaal. De resultaten van de vragenlijsten en gesprekken vormen de input voor het mobiliteitsplan van de gemeente voor de jaren 2020-2030. Zo gaat het steeds beter en wordt Ermelo steeds mooier!
 
Meld je aan!
Praat en denk je mee op donderdag 26 maart? Meld je snel aan via www.ermelo.nl/jaikdenkmee