Heel Ermelo Beweegt organiseert Duur(zaam)sportfestijn: sportief, leuk en gezond!

De maand oktober staat ook in de gemeente Ermelo in het teken van duurzaamheid. Verschillende organisaties initiëren activiteiten rondom dit thema op diverse plekken in Ermelo. Een duurzame leefomgeving is voor iedereen belangrijk, zo ook voor onze jongere inwoners.

Heel Ermelo Beweegt, tegenwoordig onderdeel van Interactie Sportbedrijf, doet ook mee. Het team van buurtsportcoaches denkt bij duurzaamheid aan duurzame inzetbaarheid. Inwoners die fit en vitaal blijven door een actieve en gezonde leefstijl.

In de herfstvakantie organiseren ze een duur(zaam) sportfestijn. Marjo de Groot vertelt “de buurtsportcoaches verzamelen diverse materialen zoals dozen, blikken en oude fietsbanden. Met hun creativiteit maken ze daar weer leuke activiteiten van voor de Ermelose kids”. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen tussen 2 en 12 jaar. Voor de oudere kinderen zijn er in de tweede zaal ook leuke en uitdagende clinics.
Als je sport krijg je trek en ook daar is aan gedacht in deze duurzaamheidsmaand. Je kunt fietsen en als je doorfietst kan je daarmee je eigen smoothie maken. Duurzaam, leuk en ook nog gezond. Weer wat anders dan snoeptomaatjes en komkommers eten.
 
Het duur(zaam)sportfestijn is op woensdagmiddag 23 oktober 2019. Het sportfestijn vindt plaats bij Interactie Sportbedrijf, in de sportzalen van Calluna aan de Herderlaan 51 in Ermelo. Vanaf 13.00 uur tot 16.30 is iedereen van harte welkom, ouders/verzorgers, opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook welkom om hun kids te begeleiden. De toegang is gratis.
 
Voor meer informatie kunt u Heel Ermelo Beweegt volgen op social media. U kunt ook mailen met [email protected] of bel met 06-32453540.