Het verbouwde gemeentehuis van Ermelo in beeld

Het verbouwde, verduurzaamde en multifunctionele gemeentehuis in Ermelo is af. Dit is al een tijdje zo, maar door corona konden ze nog geen open huis houden. En daarom doen ze het nu anders. Met foto’s en video's geven ze u leuke en bijzondere inkijkjes in het nieuwe gemeentehuis.

Het gemeentehuis is klaar voor de toekomst

Start hier de rondleiding

Bekijk hier het foto album

De verbouwing is toekomstbestendig. Dat betekent dat het gemeentehuis weer lange tijd mee kan.  In het vernieuwde gebouw komen het huis van de gemeente, de bibliotheek, de politie, het streekarchivariaat en de sociale dienst bij elkaar. De gemeente gaat duurzaam om met energie, en in het gebouw zijn hergebruikte materialen terug te vinden. Ook organiseren ze zich slim, met minder ruimte.

Klik hier voor gemeentehuis nu & toen

Foto’s en video's geven alvast een indruk

Op het YouTube-kanaal van de gemeente vindt u een speelse rondleidingsfilm, waarin de bestuurders allemaal iets vertellen over  de verbouwing. Ook is er een korte fotopresentatie te zien van foto’s van het gemeentehuis uit 1978 tegenover 2021. Natuurlijk ontbreekt ook een fotoalbum van het nieuwe gemeentehuis niet. Zo proberen zij u alvast een mooie indruk van het nieuwe gemeentehuis te geven. Het einde van de coronatijd komt nu in zicht. De gemeente hoopt dan ook dat ze volgend jaar de deuren écht voor u open kunnen zetten.

Publiekshal gemeentehuis Ermelo
(Foto gemeente Ermelo)