Hoogste punt van de bouw Sportcentrum Zanderij in Ermelo gevierd

Op uitnodiging van gemeente Ermelo, Interactie Sportbedrijf Ermelo en Olco advies en management vierden de toekomstige gebruikers, (bouwplaats)medewerkers en andere gasten op maandag 21 november het halen van het hoogste punt van de bouw van sportcentrum Zanderij.

De vlag werd traditioneel naar het hoogste punt gebracht Wethouder Sarath Hamstra en de directeur van Interactie Mark Broere hesen de vlag naar de top

Daarna blikte de wethouder terug. Hij sprak over zijn warme gevoelens voor Callluna. “Als getogen Ermeloër heb ik in Calluna leren zwemmen, kinderfeestjes gehouden en in de sporthal sportdagen gevierd. Maar waar de ene deur dicht gaat, gaat een andere deur open. Er komt een prachtig sportcomplex voor in de plaats.”

Sportief Ermelo is klaar voor de toekomst
Met 4 moderne sportzalen en een zwembad is sportief Ermelo klaar voor de toekomst. Sporters kunnen hier op het hoogste niveau acteren. Maar het sportcomplex is ook de plek voor jong en oud om recreatief te bewegen en samen actief te zijn. 

De bouw van Sportcentrum Zanderij is in het vierde kwartaal van 2023 klaar
Aannemer Haafkens werkt hard door om deze planning te halen. De medewerkers op de bouw ontvingen hier een groot compliment voor en kregen een hapje en een drankje. Begin 2024 gaan de deuren open voor publiek. Tot die tijd blijven Calluna en de Balverszaal open.

Vlag hijsen hoogste punt de Zanderij in Ermelo