Interactie brengt mensen samen en in beweging tijdens de Nationale sportweek

Vrijdag 25 september tussen 16:00 en 19:00 uur brengt Interactie Sportbedrijf Ermelo, sport - en sportlaanbieders in contact met de inwoners van Ermelo, d.m.v. de gratis beweegmarkt tijdens de Nationale Sportweek.

Meer dan 15 verschillende sportverenigingen en sportaanbieders uit Ermelo staan 25 september bij Sportcentrum Calluna met een informatiestand of geven gratis sportieve clinics.

Onze Buurtsportcoaches staan klaar om al je vragen te beantwoorden over sporten en bewegen in Ermelo, maar ook als je begeleiding wilt bij het aannemen van een gezonde leefstijl.
 
Het aanbod loopt is erg divers. Maak bijvoorbeeld kennis met de paardensport door een rondje te rijden, oefen je moves en ritmegevoel met drumble dance, ontdek mooie wandelroutes en nog veel meer. Op deze manier kunnen jong en oud op een laagdrempelige manier verschillende beweegvormen proeven en gelijkgestemde ontmoeten. Doe mee aan verschillende prijsvragen, want er zijn leuke prijzen te winnen. Ook kun je je aanmelden om een gratis proefles te volgen zoals AquaVaria, AquaSpinning, Trimzwemmen of Aqua Actief & Fit.
 
Er is zelfs een bekende Nederlander en JOGG ambassadeur die gratis dans-clinics geeft. Namelijk Juvat Westendorp. Hij is danser en heeft een eigen dans Academy. Juvast is bekend van o.a. So You Think You Can Dance. Of misschien ken je hem beter als acteur uit o.a. Goeden tijden slechte tijden, Onze jongens, Rokjes dag, Tuintje in mijn hart en nog veel meer.
 
Wij houden ons te allen tijde aan de regels van het RIVM. Je kunt dus veilig naar de beweegmarkt komen bij Sportcomplex Calluna of deelnemen aan de verschillende clinics.
 
Zeg nou zelf, is samen sportief bezig zijn niet het aller leukste tijdverdrijf?
 
Meer informatie over de beweegmarkt of andere activiteiten tijdens de Nationale Sportweek ga naar www.interactie-ermelo.nl/evenementen.