Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. viert vijfjarig bestaan

Op maandag 11 december vierde Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. haar vijfjarig bestaan. Tijdens dit jubileumevent werd er teruggekeken op de afgelopen vijf jaar, die gekenmerkt werd door groei, successen, hoogtepunten en natuurlijk ook uitdagingen. 

Tegelijkertijd werd er vooruitgekeken en ambities van Interactie voor de komende vier jaar onthult

Van visie tot succesvolle uitvoering
De gemeente Ermelo, als 100% aandeelhouder van Interactie, heeft vijf jaar geleden de wens gehad om de binnen- en buitensportaccommodaties in Ermelo centraal te beheren en de uitvoering het gemeentelijk sportbeleid uit te besteden. Deze visie is met succes gerealiseerd onder leiding van directeur/bestuurder Mark Broere.
 
Sport en cultuur onder een dak
Ruim twee jaar geleden kwam daar ook het beheer en de exploitatie van het Huis van Ermelo bij. Dat is dé plek in Ermelo waar iedereen welkom is om te ontmoeten, te ontdekken, te ontwikkelen en te ontspannen. Met de inzet van tientallen bevlogen collega’s heeft Interactie zich ontpopt als een essentiële speler in het bevorderen van sport, cultuur en welzijn in de gemeenschap. Tijdens de informele viering spraken diverse organisatie over wat Interactie voor hen heeft betekent en waar ze nog een uitbreiding van de samenwerking voor zich zien. Denk hierbij aan Anne Visser, directeur van Cultuurkust, Hans van Zetten voorzitter van Sparta Ermelo en Piet Huibers van fysiotherapiepraktijk Hokkeling & Huibers.
 
“Door zorg en preventie in elkaar te schuiven kunnen we samen inwoners een goed leven meegeven en zorgen dat iedereen mee kan doen in de samenleving”. - Piet Huibers van Hokkeling & Huibers –
 
“Zowel sport als cultuur krijgen mensen in beweging: fysiek, mentaal en emotioneel. En dat is meer dan ooit belangrijk”.  - Anne Visser, directeur van Cultuurkust -
 
“Met trots kan ik zeggen dat Interactie iedereen in beweging krijgt” - Mark Broere, directeur Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. -
 
Het is ieders geboorterecht om maximaal te kunnen profiteren van de positieve effecten van sport, bewegen, een gezonde leefstijl en cultuur. Daar heeft Interactie zich de afgelopen vijf jaar hard voor gemaakt en dat blijven ze doen.

Jubileum 5 jarig Interactie Sportbedrijf Ermelo
Bijschrift: Mark Broere, directeur van Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V., heeft de plannen voor de komende vier jaar overhandigd aan de Burgemeester Hans van Daalen tijdens de jubileumviering.