Interactie Sportbedrijf Ermelo start de beweging Energiek Ermelo

Inmiddels zitten we wederom in een lock-down. Vanwege overheidswege moet Interactie Sportbedrijf Ermelo de deuren sluiten van sportcentrum Calluna, zwembad Calluna, sportcentrum Triade en de Balverszaal. Alle activiteiten die gepland staan moeten we helaas annuleren. Het Beweegloket van Interactie blijft telefonisch en per mail bereikbaar.

De sportscholen en de sportaccommodaties zijn gesloten zijn t/m 19 januari 2021. Dit maakt het lastiger om in beweging te zijn en te blijven. Ook minister-president Rutte zei het, blijf vooral bewegen.

Na dat we de nieuwe maatregelen vernamen, zijn we gelijk met team Interactie Sportbedrijf Ermelo gaan brainstomen. We stelde onszelf de vraag ‘hoe houden we de inwoners van Ermelo in beweging, gemotiveerd en energiek. Zodoende kwamen we met het idee van de beweging EnergiekErmelo die van start gaat op maandag 21 december.

Je mag nog steeds met je gezin naar buiten om te bewegen. Kinderen t/m 17 jaar mogen nog steeds buiten in teamverband sporten. Boven de 17 mag je samen buiten sporten en bewegen met een andere volwassene. Dit biedt nog steeds voldoende mogelijkheden. Binnen Interactie kijken altijd naar wat er wel mogelijk is. We hebben allerlei manieren bedacht om het leuker en makkelijker te maken om toch regelmatig te bewegen.

Houd onze social media kanalen in de gaten, volg #energiekermelo en bezoek regelmatige onze website voor meer informatie. Natuurlijk doen we dit altijd met in achtneming van de meest recente RIVM regels. Ga naar www.interactie-ermelo.nl of stel je vragen via:
[email protected].

Beweegloket is bereikbaar via 06 - 32453540 of per mail [email protected]