‘Je leeft maar één keer, in wat voor lijf wil je dat doen?’

Siegrid Schuitmaker is Lifecoach en Power coach van Straight away. Zij helpt mensen die graag willen afvallen. “Hoe ik mensen naar een lichter en leuker leven begeleid? Door één op één persoonlijke aandacht, deskundige coaching en met maaltijdvervangers,” vertelt Siegrid.

Ervaringsdeskundige

Mensen die de stap zetten en besluiten om met Siegrid het traject in te gaan, krijgen een ervaringsdeskundige als coach. “Ik heb mezelf altijd gezien als te stevig en te dik. Op een gegeven moment geloof je dat het zo is. Maar geloof niet alles wat je denkt. Door anders te denken en bewust anders te doen, creëer je een andere levensstijl,” vertelt Siegrid eerlijk en enthousiast. “Er kwam namelijk een moment dat ik dacht: er moet wat gebeuren. Toen gebeurde er wel wat, maar nog niet veel. Pas toen ik met Straight away begon, ging het echt goed.” 

Kleine stapjes, grote successen

Siegrid is voor eenmalig diëten. “Afvallen lost niet alles op. Het is geen wonder. Je moet er wel zelf wat voor blijven doen. Als je eenmaal afgevallen bent, zijn namelijk niet al je problemen opgelost. Maar het is wel een mooie aanzet om aan je nieuwe ik te werken en vooral de persoon te worden die je graag wilt zijn. Door zo’n afvaltraject bouw je namelijk heel veel succesjes op en daarmee neemt je zelfvertrouwen toe. Dit is het begin van je routine om dingen wèl te behalen. De kleinste stapjes zijn de grootste successen.” 

Maaltijdvervangers

De maaltijdvervangers van Straight away zijn hierbij een hulpmiddel. “De maaltijden van Straight away zijn super uitgebalanceerd. Met drie maaltijden per dag krijg je alle benodigde vitaminen en mineralen binnen. In het begin is het het belangrijkste dat je leert doorzetten. En dat gaat gemakkelijker als je eerst wat kilo’s kwijt bent,” legt Siegrid uit.

Eetpatroon

“Zodra het streefgewicht bereikt is dan ga je weer een basis eetpatroon ontwikkelen. Je bouwt de hoeveelheid calorieën op en tegelijkertijd ga je ervaren hoeveel calorieën bij jou passen. Bij jouw hormonen, jouw inspanningen en de beweging die jij dagelijks hebt. Je moet echt zelf gaan voelen of je je verbranding moet verhogen of dat je minder calorieën moet innemen.” 

Onderhoud

Siegrid raadt daardoor ook aan om na het traject een onderhoudsabonnement af te sluiten. Dat kan door een op maat gemaakt programma. Net waar de behoefte aan is, videocoaching of een maandelijkse coaching. Na vakanties of elk kwartaal. 

Gratis intake

Tot 1 augustus aanstaande biedt Siegrid de intake gratis aan. Dat is een kennismakingsgesprek van een uur. “We bespreken wat je wensen en doelen zijn. Ik vertel wat de mogelijkheden zijn van de programma’s van Straight away. En ik bekijk welk programma er bij jou past. Het is best een investering, dus je motivatie is heel belangrijk. Je moet het echt zelf willen. Je leeft maar één keer, in wat voor lijf wil je dat doen?” 

Testers gezocht

Naast een gratis intake, krijgen de eerste 10 aanmelders producten mee om de eerste week te testen. “Als mensen doen wat ik adviseer, dan gaan zij gegarandeerd afvallen. Ik wil iedereen de kans geven om het uit te proberen. Want ik ben ervan overtuigd dat het resultaat biedt. Ben je niet afgevallen ondanks het opvolgen van mijn adviezen en besluit je te stoppen met het dieet, dan krijg je je geld terug,” vertelt Siegrid. “Ik heb veel mensen geholpen die dachten dat ze het niet konden. En achteraf zo blij zijn dat ze het gedaan hebben. Zij zijn super blij met het snelle resultaat op de weegschaal. Maar zij noemen vooral dat ze zich energieker en fitter voelen. Hun gezondheid is enorm verbeterd.”

Siegrid Schuitmaker van Straight away Harderwijk
(Siegrid Schuitmaker)