Kleurwedstrijd Ermelo 50 jaar: Doe je mee?

Het kan niemand zijn ontgaan: dit jaar bestaat Ermelo 50 jaar als zelfstandige gemeente. En dat viert de gemeente Ermelo met een leuke kleurwedstrijd! Alle Ermelose kinderen tot en met 12 jaar mogen hieraan meedoen. Dus pak je stiften, potloden, glitters of kwasten maar uit de kast.

Hoe doe je mee?

Er zijn 2 kleurplaten. Eén voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en één voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Kleur, verf of plak je kleurplaat op je allermooist in. Wie de kleurplaat inlevert, mag een klein prijsje grabbelen. Én je maakt kans op één van de toffe, grotere prijzen.
  • Haal de kleurplaat op bij de receptie van het gemeentehuis of bij de VVV. Je kunt de kleurplaat ook downloaden via www.ermelo.nl/kleurplaat.
  • Kleur, verf of plak je kleurplaat op je allermooist in en lever deze vóór 6 april in bij de receptie van het gemeentehuis.
Alle kleurplaten hangen we op in het gemeentehuis. Ook laten ze het zien op de website via www.ermelo.nl/50jaar. Zo kan iedereen ze bewonderen. Op dinsdag 19 april maakt burgemeester Dorine Burmanje de prijswinnaars bekend!