KNZB trainer Iris van Aurich geeft borstcrawlcursus bij Zwembad Calluna in Ermelo

Sinds donderdag 15 oktober is Interactie Sportbedrijf Ermelo weer open. Op 5 november faciliteert zwembad Calluna een nieuwe zwemcursus, namelijk de KNZB borstcrawlcursus.
 

Deze zwemcursus is geschikt voor beginners en/of gevorderden.

Heb je wel een goede conditie, maar lukt het nog niet zo goed met de borstcrawltechniek? Of beheers je wel de techniek maar raak je snel buiten adem? Dan is de borstcrawlcursus zeer geschikt.
 
Onder deskundige begeleiding, van KNZB trainer Iris van Aurich, werk je 12 weken lang aan het verbeteren van je techniek, conditie en daardoor ook je algehele weerstand. Iris van Aurich woont al 20 jaar in Ermelo en geeft meer dan 25 jaar diverse zwemtrainingen. Ook doet ze nog steeds volop mee aan EK - en WK Masterwedstrijden. Ze wil graag mensen het plezier van zwemmen meegeven.

“Iedereen kan leren borstcrawl zwemmen. Met een beetje techniek glijd je makkelijker door het water”. - KNZB trainer Iris van Aurich -

De KNZB borstcrawlcursus begint op donderdag 5 november van 19:30 tot 20:30 uur. De kosten voor de cursus zijn €190,00. Leden van Mijnzwemcoach.nl ontvangen 20% korting. Ga naar https://www.interactie-ermelo.nl/evenementen/knzb-borstcrawl-cursus/

Iris van Aurich trainer KNZB
(Foto Interactie Sportbedrijf Ermelo - Iris van Aurich)