Koor zingen voor je leven zoekt nieuwe leden

Het nieuwe koor van Stichting de Maretak, de stichting welke zich inzet voor mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten, gaat eindelijk van start. Kort na de oprichting van het koor kwam het koor stil te liggen door het feit dat corona uitbrak.

Na meer dan een jaar te hebben moeten wachten konden op dinsdag 06 juli de 16 koorleden, de dirigente en de muzikale begeleiding elkaar ontmoeten in het Plantagepark waar voorzichtig de eerste noten gezongen zijn

Menig voorbijganger bleef een poosje staan luisteren naar het koor. Of dit kwam het door het grote enthousiasme van de 16 koorleden of klonk het al zo mooi, dat zullen we niet weten, feit is dat de koorleden zichtbaar genoten.

Na afloop van het uurtje “inzingen” werd de kennismaking onder het genot van een drankje bij De Bank voortgezet. Echter, een koor van 16 leden is niet zo groot. Ze zijn op zoek naar meerdere zangers en zangeressen. Heeft u, heb jij zin om mee te zingen met dit mooie koor? Van harte welkom!

Op 29 september hopen ze echt te kunnen starten. Ze gaan repeteren met als doel om op wereldkankerdag 4 februari een uitvoering te kunnen geven.
 
aanmelden@demaretakveluwe.nl of 06 41 82 98 87
Het koor repeteert woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.