Leefstijl Loket, met kleine stapjes naar een gezond, fit en vitaal leven

Iedereen weet dat je er verstandig aan doet om een gezonde leefstijl na te leven, omdat je daarmee voorkomt dat je ziek wordt en je sneller geneest als je ziek bent geweest. 

Ondanks dat is er heel vaak een grote kloof tussen wat we weten, dat we moeten doen en daadwerkelijk die stap zetten

Het Leefstijl Loket, dat onderdeel is van Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. helpt inwoners van Ermelo om die kloof te overbruggen. Het Leefstijl Loket is er voor alle inwoners van Ermelo die: meer willen bewegen en sporten, willen stoppen met roken, gezonder willen eten, willen minderen of stoppen met alcohol, beter willen slapen, anders willen omgaan met stress of hun mobiliteit en fitheid willen bevorderen.



“Iedereen wil prettig oud worden en gezond zijn, omdat je dan lekkerder in je vel zit. Als gemeente probeer je het beste voor je inwoners te betekenen, mede daarom ondersteunt de gemeente het Leefstijl Loket”. wethouder Laurens Klappe.

Niet alleen werken aan een betere leefstijl als je ziek bent, maar juist door hier preventief mee bezig te zijn kun je veel winst behalen. Doordat je beter in je vel gaat zitten, functioneer je ook beter en word je uiteindelijk een gelukkiger mens. Wie wil dat nou niet?

“Doordat we als gemeente veel aan preventie doen, kunnen we inwoners al van jongs af aan leren het goede te doen en juiste keuzes te maken. Daarom is het Leefstijl Loket zo belangrijk voor onze inwoners”. Wethouder Hans de Haan.

De hulp van het Leefstijl Loket is laagdrempelig, effectief, geschikt voor alle leeftijden én gratis. Met slecht één telefoontje, zet je al een verandering in gang. Pak vandaag nog die telefoon op en bel met het team van het Leefstijl Loket op 06 – 8268 1803. Stuur een mail naar [email protected] of ga naar www.interactie-ermelo.nl/leefstijl-loket voor uitgebreide informatie.

(Foto Interactie Sportbedrijf Ermelo)