Meer dan Muren: Wandafwerking, kleurbewerking of kleuradvies

Als je wat anders wil dan een standaard kleur op de muren dan moet je bij Meer dan Muren zijn! Een jaar geleden is Mirella Meer dan Muren gestart. Na ruim 17 jaar in de buitendienst bij haar werkgever Caparol te hebben gewerkt vond Mirella het tijd voor wat anders en is in 2019 voor zichzelf begonnen.

 "Ik wilde meer doen met wandafwerking en kleurbewerking en vooral lekker met mijn handen bezig zijn, aldus Mirella." 

Met ruim 20 jaar aan ervaring in de verfbranche heeft Mirella een groot netwerk opgebouwd en weet hoe ze de beste kwaliteit kan leveren. "Ik denk veel verder dan de standaard kleuren op de muur. Meer dan Muren staat voor exclusieve en decoratieve wandafwerking in combinatie met kleuradvisering. Vaak krijg ik de vraag van een klant om iets aparts en creatiefs te verzinnen. Met de wensen van de klant ga ik dan kijken wat er allemaal mogelijk is. Ik ben dan ook anders dan de standaard schilder. "Een schilder maakt iets moois en ik zet de puntjes op de i."
 
Meer dan Muren is voor zowel bedrijven als particulieren. Iedereen die iets exclusiefs op de muur wil, kan bij Meer dan Muren terecht. "Onlangs kwam een bedrijf met de vraag of er een groot voetbalstadion op de wanden kon. Ik ga dan met deze vraag aan de slag en bedenk wat er allemaal mogelijk is. Vervolgens heb ik het stadion heel groot laten bedrukken. Ook ga ik geregeld mee met een interieurarchitect om muren in huizen mooi te maken."
 
Mirella is erg trots dat ze de stap heeft genomen om een eigen bedrijf te beginnen. "Voordat ik deze stap nam heb ik een lijst gemaakt met allerlei punten waar ik het meest gelukkig van zou worden. Een eigen bedrijf beginnen stond hoog bovenaan deze lijst, maar de stap daadwerkelijk nemen was heel erg spannend." 
 
Mirella denkt graag met je mee als het gaat om wandafwerking, kleurbewerking of kleuradvies. "Standaard wit op de muren is niet meer van deze tijd, durf anders te denken! Of het nu gaat om een groot of klein project, ik denk graag met je mee." Bekijk voor meer informatie, een afspraak maken of inspiratie op de website van Meer dan Muren. 

Meer dan Muren
Oosteinde, Harderwijk
06 285 715 16
info@meerdanmuren.nl
meerdanmuren.nl

Meer dan Muren
(Woning Harderwijk)

Meer dan Muren
(Kantoor Nunspeet)

Meer dan Muren
(Woning Urk)