Mooi Ermelo, denk je mee?

Een nóg mooiere en betere gemeente, dat willen we in Ermelo. Daar moeten we samen aan werken, want samen kom je verder. 

De Gemeente Ermelo vindt het belangrijk om met elkaar te bepalen wat we willen bereiken. Daarom maakt de gemeenteraad plannen met heldere onderwerpen, waar ze de komende vier jaar mee aan de slag gaan.

Ze willen weten welke onderwerpen jij belangrijk vindt voor de toekomst van Ermelo, zodat die toekomst samen vorm kunnen geven. Bij alle inwoners van Ermelo valt deze wek een ansichtkaart op de mat, met de oproep om mee te praten.

In gesprek

De gemeenteraad wil niet alleen in verkiezingstijd zichtbaar zijn in de samenleving. We blijven in verbinding met en betrokken bij elkaar. Op verschillende plekken en op verschillende manieren gaan de leden van de gemeenteraad daarom in gesprek met inwoners, met jou. Zo komen ze te weten welke onderwerpen jij belangrijk vindt. Dat kan van alles zijn, van klein tot groot, van klacht tot idee en van alle politieke kleuren. Hierbij is ruimte voor nieuwe ideeën van en samenwerking met inwoners. De gemeenteraad bekijkt daarna welke onderwerpen we in welke volgorde aanpakken. Voor het eerste onderwerp heeft de gemeenteraad gekozen voor het onderwerp ‘Groen in de eigen leefomgeving.’
 
Voor ieder onderwerp heeft de Gemeente Ermelo opnieuw jouw hulp nodig. Samen bespreken ze welke richting ze op willen en hoe ze dat kunnen bereiken. Dat doet de Gemeente Ermelo op straat én digitaal. De ervaring die ze opdoen met het eerste onderwerp nemen ze mee bij de volgende. Zo gaat het steeds beter en wordt Ermelo steeds mooier! 

22 en 25 september op straat

Over het eerste onderwerp, 'Groen in je eigen leefomgeving' gaan de raadsleden graag met jou in gesprek. Je vindt hen in de wijk op:
  • zaterdag 22 september tussen 11.00 uur en 16.00 uur
  • dinsdag 25 september tussen 10.00 uur en 13.00 uur
Op iedere locatie staan twee raadsleden die graag jouw mening horen. Wil je weten waar ze precies staan? Kijk op www.ermelo.nl/jaikdenkmee