Nieuwe politieke partij in Ermelo erbij: Eén Ermelo

Ermelo heeft sinds vandaag met één-Ermelo een nieuwe politieke partij erbij. Één-Ermelo doet aan de komende gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 mee. Één-Ermelo wil zich sterk maken voor een gemeentebestuur die de inwoners van Ermelo weer centraal stelt. 

“Één-Ermelo gaat het samen doen: de Ermeloër telt weer mee.” aldus de voorzitter van één-Ermelo Moniek Zonneveld. “Het is de komende tijd hard werken want er moet nog veel gebeuren.” aldus Alies Vrijhof (secretaris)

“De partij één-Ermelo laat zich het best vergelijken met een doorsnee straat in Ermelo, waar jong, oud, man, vrouw, kerkelijk of niet kerkelijk, gezond of hulpbehoevend samen wonen. De partij één-Ermelo is er voor iedereen. Samen zijn we één-Ermelo”, aldus Jean-Paul Wiedenhoff (penningmeester)

Het bestuur van één-Ermelo bestaat verder uit Anne Dragt en Henri Luitjes. Anne zorgt dat al het papierwerk om aan de verkiezingen te kunnen meedoen op tijd klaar is. Henri coördineert de werkzaamheden aan het verkiezingsprogramma met de titel ‘Bouwen op Vertrouwen!’. Het programma kent zeven speerpunten die op een overzichtelijke flyer zijn samengebracht.

Wie één-Ermelo wil helpen, steunen of gewoon zijn verhaal wil doen kan via de website www.eenermelo.nl contact opnemen.


Politieke partij Eén Ermelo

Verkiezingsprogramma Eén Ermelo