Officiële bekendmakingen gemeente Ermelo week 18

Hierbij de officiële bekendmakingen van de gemeente Ermelo en de aangevraagde en verleende vergunningen.

Algemene bekendmakingen

Melding wijziging leidinggevende drank- en horecavergunning (verleend)
  • 28 april 2021: wijziging leidinggevenden m.b.t. bestaande drank- en horecavergunning van Coop Supermarkt gevestigd aan Garsteland 2
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken ingaande op de dag na dagtekening van het besluit (datum hierboven genoemd) een bezwaarschrift indienen bij de burgemeester, Postbus 500, 3850 AM Ermelo. Het indienen van een bezwaarschrift heeft in de meeste gevallen geen opschortende werking. Indien onverwijlde spoed dat noodzakelijk maakt kunt u wanneer u een bezwaarschrift indient, de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U dient het verzoek in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U bent dan wel griffierecht verschuldigd.

Bouwen en omgeving

Aanvraag omgevingsvergunning
  • Eendenparkweg 12: voor het wijzigen van een bedrijfswoning naar een plattelandswoning
  • Horsterweg 165 16: voor het bouwen van een recreatiewoning
  • Lange Haeg 2: voor het veranderen van een bestaande in- of uitrit
  • Cantharellaan 16: voor het realiseren van een erker
  • Dirk Staalweg 25: voor het kappen van een eik
  • Stationsstraat 54: voor het wijzigen van de voorgevel 
  • Horsterweg 203: voor het kappen van 2 eiken
  • De Beek 89: voor het afwijken van het bestemmingsplan voor het realiseren van een veestal
  • Watervalweg 96: voor het kappen van vijf eiken en zes sparren
  • Berkenlaan 3: voor het bouwen van een pergola
  • Prins Hendriklaan 34: voor het plaatsen van een erfafscheiding
Voor meer informatie over de aanvragen kunt u terecht bij de afdeling Publiekszaken, via (0341) 56 73 21. Of vul een verzoek in om een bouwtekening of bouwplan in te zien via www.ermelo.nl/inzage.

Verleende omgevingsvergunning
  • 28 april 2021 Stationsstraat 100: voor het plaatsen van gevelreclame
  • 28 april 2021 Rodeschuurderwegje 36: voor het bouwen van een schuur
  • 28 april 2021 Meidoornlaan 29: voor het uitbreiden van de woning
  • 28 april 2021 Zwaluwstraat 101: voor het plaatsen van een dakkapel
  • 29 april 2021 Ds. Witteveenlaan 16: voor het plaatsen van een dakopbouw
  • 29 april 2021 Kostersland 25: voor het plaatsen van een dakkapel
  • 29 april 2021 Zwaluwstraat 125: voor het verbouwen van de woning en het plaatsen van een dakkapel
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken ingaande op de dag na bekendmaking van het besluit (data hierboven genoemd) een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Ermelo, Postbus 500, 3850 AM Ermelo. Het indienen van een bezwaarschrift heeft in de meeste gevallen geen opschortende werking. Indien onverwijlde spoed dat noodzakelijk maakt kunt u wanneer u een bezwaarschrift indient, de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U dient het verzoek in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U bent dan wel griffierecht verschuldigd.

Voornemen besluit tot het gedeeltelijk intrekken van een verleende omgevingsvergunning voor het onderdeel milieu.
  • Buitenbrinkweg 81 - te Ermelo voor het (gedeeltelijk) intrekken van een voor het perceel Buitenbrinkweg 81 te Ermelo (onderdeel milieu). Het gaat hier om een wettelijk voorgeschreven uitgebreide procedure in verband met het verlenen c.q. het intrekken van omgevingsvergunningen voor het onderdeel milieu. Deze aanvraag is ingediend omdat de aanvrager gebruik wil maken van de subsidieregeling Sanering Varkenshouderijen. De aanvrager heeft aangegeven dat er op het bedrijf geen varkens meer aanwezig zijn, dat de stallen helemaal leeg staan en dat de mest uit de mestputten is verwijderd.
Dit besluit wordt voorbereid met toepassing van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure als bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. De aanvraag, het ontwerpbesluit en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 mei 2021gedurende 6 weken ter inzage bij de gemeente Ermelo. Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerp weigeringsbesluit kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Ermelo. Informatie: gemeente Ermelo, telefoon (0341) 56 72 32.

Verkeer en Vervoer

Toekennen gehandicaptenparkeerplaats op kenteken
  • 29 april 2021: voor het toekennen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken nabij Postlaantje 8
  • 29 april 2021: voor het toekennen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken nabij Postlaantje 14
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken ingaande op de dag na dagtekening van het besluit (data hierboven genoemd) een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Ermelo, Postbus 500, 3850 AM Ermelo. Het indienen van een bezwaarschrift heeft in de meeste gevallen geen opschortende werking. Indien onverwijlde spoed dat noodzakelijk maakt kunt u wanneer u een bezwaarschrift indient, de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U dient het verzoek in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U bent dan wel griffierecht verschuldigd.

Overig

Toekennen nummer
  • 29 april 2021: intrekken nummer Strokel 5 18 en toekennen nummer Strokel 3A
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken ingaande op de dag na bekendmaking van het besluit (datum hierboven genoemd) een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 500, 3850 AM Ermelo. Het indienen van een bezwaarschrift heeft in de meeste gevallen geen opschortende werking. Indien onverwijlde spoed dat noodzakelijk maakt kunt u wanneer u een bezwaarschrift indient, de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U dient het verzoek in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U bent dan wel
griffierecht verschuldigd.