Officiële bekendmakingen gemeente Ermelo week 19

Hierbij de officiële bekendmakingen van de gemeente Ermelo en de aangevraagde en verleende vergunningen.

Algemene bekendmakingen

Verleende objectontheffing (art. 2:10 APV)
  • 3 mei 2021: voor het plaatsen van twee units, een opslagcontainer, een dixi en hekwerk op het grasveld aan de Kanoweg nabij nummer 91, van 3 mei tot en met uiterlijk 21 juni 2021 
  • 3 mei 2021: voor het plaatsen van een open vuilcontainer aan de Lange Haeg nabij nummer 48, van 5 tot en met 19 mei 2021
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken ingaande op de dag na dagtekening van het besluit (data hierboven genoemd) een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 500, 3850 AM Ermelo. Het indienen van een bezwaarschrift heeft in de meeste gevallen geen opschortende werking. Indien onverwijlde spoed dat noodzakelijk maakt kunt u wanneer u een bezwaarschrift indient, de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U dient het verzoek in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U bent dan wel griffierecht verschuldigd.

Bouwen en omgeving

Aanvraag omgevingsvergunning
  • Hamburgerweg 28A: voor het aanleggen van een in- of uitrit • Jagerserf 5B: voor het uitbreiden van een bedrijfspand 
  • Wielewaal 141: voor het plaatsen van een dakkapel
Voor meer informatie over de aanvragen kunt u terecht bij de afdeling Publiekszaken, via (0341) 56 73 21. Of vul een verzoek in om een bouwtekening of bouwplan in te zien via www.ermelo.nl/inzage.

Verleende omgevingsvergunning
  • 4 mei 2021 Tolweg 6A: voor het aanleggen van een in- of uitrit
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken ingaande op de dag na bekendmaking van het besluit (datum hierboven genoemd) een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Ermelo, Postbus 500, 3850 AM Ermelo. Het indienen van een bezwaarschrift heeft in de meeste gevallen geen opschortende werking. Indien onverwijlde spoed dat noodzakelijk maakt kunt u wanneer u een bezwaarschrift indient, de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U dient het verzoek in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U bent dan wel griffierecht verschuldigd.

Activiteitenbesluit
  • 12 november 2020 Get Healthy, Pretoriusstraat 60: verandering naar 24-uurs opening van de sportschool
Melding sloop/asbest
  • 23 maart 2021 Telgterweg 287: voor het slopen van een aanbouw aan de schuur • 17 april 2021 Lion Cachetstraat 15: voor het verwijderen van asbest uit dak
Bestemmingsplan Riebroekseweg 23 en 25
Vooraankondiging

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij het voornemen heeft om het bestemmingsplan Riebroekseweg 23 en 25 voor te bereiden.

Het bestemmingsplan Riebroekseweg 23 en 25 voorziet een voormalige bedrijfswoning van de aanduiding “plattelandswoning”. De aanduiding 'plattelandswoning' houdt in dat de woning, die door derden (zonder binding met het bedrijf) wordt bewoond, kan worden beschouwd als onderdeel van de inrichting. Er liggen nu nog geen stukken over dit bestemmingsplan ter inzage. U kunt daarom nu nog geen zienswijze indienen.

In het tweede kwartaal van 2021 zullen wij, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende relevante stukken voor een ieder ter inzage leggen. Wij zullen dit van tevoren op de voorgeschreven wijze bekend maken.