Officiële bekendmakingen gemeente Ermelo week 34

Hierbij de officiële bekendmakingen van de gemeente Ermelo en de aangevraagde en verleende vergunningen.

Algemene bekendmakingen

Kennisgeving verlichting sportactiviteit (art. 4:3)
  • 12 augustus 2020 Klaverlaan 33 verleende kennisgeving verlichting bij een tennistoernooi van 31 augustus tot en met 6 september 2020 tot 24:00 uur
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken ingaande op de dag na bekend-making van het besluit (datum hierboven genoemd) een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 500, 3850 AM Ermelo. Het indienen van een bezwaar-schrift heeft in de meeste gevallen geen opschortende werking. Indien onverwijlde spoed dat noodzakelijk maakt kunt u wanneer u een bezwaarschrift indient, de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U dient het verzoek in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U bent dan wel griffierecht verschuldigd.

Bouwen en omgeving

Aanvraag omgevingsvergunning
  • Julianalaan ongenummerd (nabij nummer 104): voor het tijdelijk plaatsen van een woonunit
  • Lange Haeg 108: voor het kappen van 4 beuken
  • Huygenslaan 23: voor het kappen van 3 vliegdennen
  • Slagsteeg 36: voor het bouwen van een vleesvarkensstal
  • Arianehof 14: voor het plaatsen van een dakkapel
Voor meer informatie over de aanvragen kunt u terecht bij de afdeling Publiekszaken. Bel hiervoor naar (0341) 56 73 21. Of vul een verzoek in om een bouwtekening of bouwplan in te zien via www.ermelo.nl/inzage.

Verleende omgevingsvergunning
  • 10 augustus 2020 Vondellaan 11: voor het kappen van een zomereik
  • 10 augustus 2020 Sparrenlaan 10: voor het plaatsen van 2 vlaggenmasten
  • 13 augustus 2020 Cantharellaan 23: voor het aanpassen van de gevel (verwijderen muur en kozijn)
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken ingaande op de dag na bekend-making van het besluit (data hierboven genoemd) een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Ermelo, Postbus 500, 3850 AM Ermelo. Het indienen van een bezwaarschrift heeft in de meeste gevallen geen opschortende werking. Indien onverwijlde spoed dat noodzakelijk maakt kunt u wanneer u een bezwaarschrift indient, de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U dient het verzoek in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U bent dan wel griffierecht verschuldigd.

Toekennen huisnummers
  • 14 augustus 2020 het toekennen van de huisnummers Henriette van Heemstralaan 2-1A, 2-13A en 2-42A aan 3 kamers in het bestaande pand op Henriette van Heemstralaan 2
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken ingaande op de dag na bekend-making van het besluit (data hierboven genoemd) een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 500, 3850 AM Ermelo. Het indienen van een bezwaarschrift heeft in de meeste gevallen geen opschortende werking. Indien onverwijlde spoed dat noodzakelijk maakt kunt u wanneer u een bezwaarschrift indient, devoorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treff en. U dient het verzoek in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U bent dan wel griffierecht verschuldigd.

Intrekken aanvraag op verzoek aanvrager
  • Zwaluwstraat 159: voor het kappen van een kastanje