Onthulling beschilderde doeken voor de bouwhekken rondom de bouwplaats bij het gemeentehuis

Vrijdag 6 december heeft projectwethouder Wouter Vogelsang van de Gemeente Ermelo om half drie de beschilderde doeken voor de bouwhekken rondom de bouwplaats bij het gemeentehuis onthuld.

schilderdoeken gemeentehuis Ermelo

Deze doeken zijn door leerlingen van twee basisscholen ontworpen en gemaakt

In de afgelopen weken hebben de leerlingen van de groepen 7 en 8 van de Koningin Julianaschool en de Margrietschool uit Ermelo onder leiding van Gilbert Helder (Graffiti for You) gewerkt aan een mooie natuurlijke uitstraling van de bouwhekken rondom het Gemeentehuis in Ermelo.

Het thema waar de leerlingen zich op hebben gericht is duurzaamheid. Zij hebben onder leiding.van Gilbert een tekenworkshop gevolgd en daarna zelf de ontwerpen gemaakt. Deze zijn door Gilbert uitgewerkt op de doeken en vervolgens hebben de leerlingen ze zelf ingekleurd. 

Namens de Gemeente Ermelo waren behalve de wethouder ook Ed Luigjes en Ferry Dijkstra aanwezig. Bert Mondria heeft BAM Bouw en Techniek regio Oost vertegenwoordigd. 

De prachtige doeken zijn te vinden aan de hekken rondom de bouwplaats bij het gemeentehuis. Na afloop van de onthulling kregen alle kinderen nog een goodiebag van de aannemer mee naar huis.