Open dag van het ‘Huis van Ermelo’ een groot succes (bekijk de foto's)

Op vrijdag 30 september was de officiële opening van het ‘Huis van Ermelo’. Commissaris van de Koning, John Berends, deed dit met een druk op de knop samen met inwoners Roy en Danny. Zaterdag 1 oktober was het open huis en kon iedereen een kijkje nemen. (bekijk de foto's).

De open dag stond bol van de festiviteiten in het teken van het nieuwe gebouw, de nieuwe naam, 'Ermelo 50 jaar zelfstandig' en de opening van het cultureel seizoen

Ons gebouw heeft de nieuwe naam ‘Huis van Ermelo’
De nieuwe naam van ons gebouw, ‘Huis van Ermelo’, werd vrijdag tijdens de feestelijke avond onthuld. Verschillende opties voor de naam zijn zorgvuldig afgewogen. De naam ‘Huis van Ermelo’ kon rekenen op een positief advies van de commissie Naamgeving Openbare Ruimte en –Gebouwen (NORG). Het multifunctionele gebouw doet zijn naam eer aan: het is een plek voor alle inwoners van Ermelo. Het gebouw is het onderkomen van gemeente Ermelo, Meerinzicht, Interactie, Welzijn Ermelo, Politie, Bibliotheek en Streekarchivariaat NW-Veluwe.

Er zijn drie winnaars van de taartenbakwedstrijd
Speciaal voor de open dag en ‘Ermelo 50 jaar zelfstandig’ organiseerden we een taartenbakwedstrijd. Zo presenteerden 10 thuisbakkers zaterdag hun allerlekkerste en mooiste taart aan de jury. De deskundige jury bestond uit Nina Graver, chef-patissier bij Hotel Restaurant het Roode Koper, John van Dongen van ambachtelijke Bakkerij van Dongen en Sarojini Ramasray, raadslid van de gemeente Ermelo. Wethouder Ronald van Veen maakte de winnaars bekend en overhandigde de prijzen aan:
  • Goude Taart van Olav en Misha
  • Gefelicitaart van Marlina Blokland
  • Ermelose vlag van Ileana Grosu
Bekijk de foto's
Heeft u de open dag(en) gemist? Van beide openingsdagen kunt u de foto's bekijken. Klik hier om de foto's te bekijken.