Opening Sportcentrum Zanderij in Ermelo: een échte belevenis!

De gemeente Ermelo, Interactie en de gebruikers van het nieuwe sportcentrum nodigen alle inwoners van Ermelo van harte uit voor de officiële opening van Sportcentrum Zanderij op zaterdag 6 april 2024 van 11.00 – 15.00 uur. Ze zijn trots op dit multifunctionele sportcentrum en willen inwoners graag laten zien hoe uniek deze plek is.

De opening

De officiële feestelijke opening is om 11:00 uur en wordt gedaan door de wethouders, diverse verenigingen en Interactie. Het programma loopt door tot ongeveer 15:00 uur.

Het programma
Gedurende de dag zijn er interactieve rondleidingen door het gebouw. Het buitenterrein en de parkeerplaats zijn volledig ingericht als sportplein. Iedereen kan meedoen met diverse sporten. In de sporthallen en in het zwembad geven sportverenigingen clinics en demo’s. De opening wordt een échte belevenis.

Aanmelden sportclinics
Er zijn diverse clinics zoals trimzwemmen, duiken, trampolinespringen, rolstoelbasketbal, dans en volleybal. Aanmelden hiervoor kan op interactie-ermelo.nl/opening. Vol = Vol.

Kom op de fiets
Het parkeerterrein is in gebruik voor sportactiviteiten. We vragen inwoners om op de fiets te komen. Toch met de auto? Dan kan men parkeren bij Calluna en de looproute van 15 minuten volgen naar Sportcentrum Zanderij.   

Meer informatie staat op interactie-ermelo.nl/opening
We hopen veel inwoners te verwelkomen op zaterdag 6 april. Het belooft een mooie sportieve en gezellige dag te worden.

Datum: Zaterdag 6 april 2024
Tijd: 11:00 – 15:00 uur
Locatie: Sportcentrum Zanderij, Oude Telgterweg 203 te Ermelo

 
Gemeente Ermelo
Sportbedrijf Interactie B.V.
Zwemvereniging ZEW Ermelo
Duikteam Ad Fundum Ermelo
Gymnastiekvereniging Sparta
Volleybalvereniging Pauwervoll
Badmintonclub ShuttlePauwer
Rolstoelbasketbalvereniging DeVeDo