OrangeTalent veroorzaakt revolutie in e-commerce met last-mile oplossing RouteLogic.io en wint gouden Dutch Interactive Award

Een sprankelende overwinning voor OrangeTalent! Het digitaal bureau met vestigingen in Zwolle en Ermelo nam in de beurs van berlage een prestieuze gouden Dutch interactive award in ontvangst voor de ontwikkeling van RouteLogic.io.

RouteLogic, de tool waarvoor OrangeTalent deze prestigieuze award heeft ontvangen, is een baanbrekende SaaS-oplossing die streeft naar een ultieme bezorgervaring voor de klant

De software optimaliseert de routeplanning voor bedrijven, resulterend in significante besparingen op tijd en brandstof, nauwkeurige aankomsttijden en communicatie wat resulteert in de ultieme klantbeleving.
 
RouteLogic wordt geprezen voor de ontwikkeling van een baanbrekend algoritme dat bedrijven die zelf of voor derden bezorgen in staat stelt hun routes sneller en nauwkeuriger dan ooit te plannen. Deze technologische mijlpaal is een reuzensprong op de weg naar nog efficiënter en duurzamer transport.
 
“Hier is succesvol een betere oplossing neergezet voor wat gerust een cruciale stap in de e-commerce mag worden genoemd. Het is een gedurfde keuze om zelf een algoritme te bouwen, maar die keuze betaalt zich uit. Dit is goed voor de wereld en klaar voor snelle groei.” Taco Stomps – jurylid Dutch Interactive Awards.
 
Over RouteLogic
RouteLogic is elke dag actief bezig om de ultieme bezorgervaring te realiseren. Wanneer het gaat om kostenefficiëntie, nauwkeurigheid en het nakomen van afspraken, laten veel van de huidige tools je in de steek. Daar brengt RouteLogic verandering in.
 
Met slimme routeplanning software helpt RouteLogic bedrijven om de meest effectieve routes te creëren met de meest nauwkeurige aankomsttijden. Dit betekent besparingen op tijd en brandstof en duidelijke instructies voor chauffeurs. Daarnaast worden klanten geïnformeerd via een track & trace bericht (sms/e-mail), waardoor ze precies weten wanneer hun levering zal arriveren. Klanten krijgen zo een echte 5-sterren bezorgervaring.

Het is onze passie om de logistieke sector efficiënter, duurzamer en klantgerichter te maken.

RouteLogic OrangeTalent Dutch Interactive Award

OrangeTalent

Adresgegevens

Jagerserf 24
3851 SM Ermelo

Telefoon

T. 0341 - 561341

Openingstijden

Ma 8.30 - 17.30 uur
Di 8.30 - 17.30 uur
Wo 8.30 - 17.30 uur
Do 8.30 - 17.30 uur
Vr 8.30 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info