Proefrijdag: word vrachtwagenchauffeur

11 maart is het zover! Rijd in een kwartier naar Zeewolde en stap achter het stuur van een vrachtauto en kijk of het beroep als vrachtwagenchauffeur wat voor jou is. Alle vragen die je hebt, kun je stellen aan de instructeur of medewerkers van JobTrans. Zij vertellen je alle ins en outs over het chauffeursvak!

Waarom instappen?

Misschien zit jij altijd al te twijfelen hoe het beroep als vrachtwagenchauffeur zal zijn en of het iets voor jou is. Wellicht helpt deze proefrit jou om de stap wel te durven zetten. Naast een gesprek stap je namelijk ook in de vrachtauto en maak je samen met een ervaren instructeur een rit van 30 minuten. Zo kun jij ervaren wat het is om een vrachtauto te besturen. Daarnaast zijn er medewerkers van JobTrans aanwezig met wie je het gesprek aan kunt gaan. Zij informeren je graag over de kosten van de opleiding tot vrachtwagenchauffeur en hoe je deze (kosteloos) kan halen.
 
Wat vinden zij belangrijk?
Ze vinden het belangrijk dat het beroep als vrachtwagenchauffeur altijd al je interesse heeft gehad en dat je graag meer wil weten over de mogelijkheden. Uiteraard zouden zij het heel leuk vinden om je verder te helpen, maar je bent verder niets verplicht! Daarnaast is het voor hen en voor jezelf prettig als in je in de buurt woont van één van de vestigingen van JobTrans; Genemuiden, Harderwijk, Heerenveen of Oosterhout.
 
Meld je snel aan
Voor deelname aan de proefrijdagen is een geldig rijbewijs B en aanmelden verplicht. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Opgeven kan via [email protected]. Graag ontvangen ze bij jouw aanmelding ook een motivatiebrief en cv.
 
Wanneer vind de eerste proefrijdag plaats?
  • Datum: 11 maart 2022
  • Tijd: Van 08:00 tot 17:00 uur
  • Opstapplaats: Transportbedrijf C. van den Brink, Edisonweg 24 AZ Zeewolde
Waarom kiezen voor JobTrans?
De ene rijschool is de andere niet. De keuze voor JobTrans biedt jou - als vrachtwagenchauffeur in spé - echter één heel groot voordeel: unieke combinatie van personeel en opleiding. JobTrans kent de bedrijven én banen in de transport- en logistieke sector. Zij hebben een uitgebreid netwerk met de leukste werkgevers, weten wie wat zoekt en welke mensen daar het best bij aansluiten. JobTrans kent de weg. Letterlijk. Behalve dat je samen met hen navigeert naar je vrachtautorijbewijs, kunnen zij je ook helpen aan die ene, passende baan.

JobTrans Personeel en Opleiding Harderwijk

Adresgegevens

Van Leeuwenhoekstraat 33
3846 CA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-820300

Meer info