Progressief Ermelo organiseert inzamelingsactie verzorgingsproducten voor de Voedselbank

Vrijdag 26 en zaterdag 27 november start Progressief Ermelo een inzamelingsactie van verzorgingsproducten voor de mensen van de voedselbank. 

“We hebben regelmatig contact met de voedselbank en hebben begrepen dat er grote behoefte is aan dergelijke artikelen.

De meeste mensen van de voedselbank hebben het echt niet breed en vaak ontbreekt het aan geld om deze producten zelf aan te schaffen” aldus Alex Kleijnen die namens de partij de inzamelingsactie coördineert.

Het winkelend publiek zal gevraagd worden een kleine aankoop te doen en deze te doneren. U kunt dan denken aan producten als shampoo, handdoeken, scheergerei, deodorant, tandpasta, dames hygiëneproducten en dergelijke.                                                                                                                                 
De leden van Progressief Ermelo, herkenbaar aan hun rode jasjes, zorgen ervoor dat alles wordt overgedragen aan de voedselbank Ermelo-Harderwijk-Putten.

De straatactie eindigt op vrijdag 3 en zaterdag 4 december.
Op de tussenliggende dagen kunt u uw bijdrage dagelijks tussen 10 – 12u en tussen 2- 4u afgeven bij de kledingbank, gevestigd in het oude pand van de ING in de Stationsstraat.                                            

Vanwege hygiënische voorwaarden worden alleen ongeopende en ongebruikte producten in ontvangst genomen. De actie wordt ondersteunt door de lokale ondernemers Etos, DA Boeve en PLUS Berntsen.