Samen bewegen is zoveel leuker

Nu we weer in grote groepen mogen bewegen, blaast Interactie Sportbedrijf Ermelo het zeer geliefde Interactie(f) moment nieuw leven in. Vanaf 10 juni vertrekt er iedere donderdag om 12:00 uur een groepje. 

De ene week om te wandelen, de andere week om een fietstocht te maken. Het Interactie(f) moment is laagdrempelig en altijd onder begeleiding van een buurtsportcoach

Interactie brengt mensen weer in beweging
Iedereen weet dat bewegen goed is voor ons lichaam en onze geest. We willen vaak wel in beweging komen, maar soms is de drempel gewoon te hoog. Het Interactie(f) moment is dé oplossing voor alles wat je eventueel tegen zou kunnen houden om actiever te zijn.

Je loopt altijd in een groepje, dus je bent nooit alleen. Je kunt iedere week aansluiten, waardoor er een vast ritme ontstaat. Je betaalt niets, zodat je zelfs met een klein budget aan je gezondheid kunt werken. Je hoeft je niet vooraf aan te melden, je kunt de dag zelf beslissen of je meedoet. Doordat je beweegt in de buitenlucht maak je geluksstofjes aan, hierdoor ga je beter in je vel zitten en krijg je energie. 

Als je jouw welzijn belangrijk vindt, heb je eigenlijk geen reden om niet deel te nemen aan het Interactie(f) moment. Zien we je donderdag om 12:00 uur bij de ingang van Sportcentrum Calluna? Vanzelfsprekend houden we ons aan alle RIVM maatregelen.

Wil je meer weten? Ga dan naar de www.interactie-ermelo.nl/evenementen

(Foto: Interactie Sportbedrijf Ermelo)