Start sloopwerkzaamheden De Dialoog in Ermelo

Op maandagmorgen 3 mei gaf wethouder Hans de Haan het startsein voor de sloopwerkzaamheden van De Dialoog in Ermelo. Na een lange tijd van plannen maken gaan de werkzaamheden nu dan echt beginnen.

Er wordt gestart met het strippen van De Dialoog in Ermelo en het klaar maken voor de nieuwbouw en renovatie. Ze renoveren en verduurzamen De Dialoog in verschillende fasen

Fase 1 Sloopfase: 19 april 2021 t/m 1 juni 2021
Tijdens de sloop plaatsen ze een afscheiding tussen De Dialoog en de theaterzaal. De theaterzaal blijft in gebruik. Er komt een tijdelijke entree voor de theaterzaal aan de achterkant. Vorige week plaatsten ze al de entree van het gemeentehuis een stuk naar rechts. Het gemeentehuis blijft toegankelijk en in gebruik.

Fase 2 Renovatie theaterzaal: 1 juni 2021 t/m 1 september 2021
De sloop van De Dialoog is in de eerste week van juni klaar. In diezelfde week starten ze met de renovatie van de theaterzaal. Tijdens deze fase is de theaterzaal gesloten.

Fase 3 Verbouwing Dialoog: 1 september 2021 t/m oplevering
Na de zomervakantie starten ze met de verbouwing van De Dialoog. Ze hopen in het eerste kwartaal van 2022 de deuren te openen voor de huurders en de gebruikers. De Dialoog wordt een toegankelijk en multifunctioneel gebouw verbonden met het Raadhuisplein. De plek voor activiteiten op het gebied van cultuur en welzijn.  Hier ontmoeten ze elkaar, kunnen ze leren, ontspannen en beleven.

Op www.ermelo.nl/dedialoog leest u meer over de verbouwing.

Wethouder Hans de Haan sloop Dialoog Ermelo