Succesvol Beweegprogramma 55+ gaat weer van start

Op donderdagochtend 9 mei start het Beweegprogramma 55+ weer. “Het is de tweede groep waar we dit jaar mee gaan sporten en bewegen”, vertelt buurtsportcoach Saskia Lieman van ‘Heel Ermelo Beweegt’. 

“Mensen vinden het echt leuk om met leeftijdsgenoten actief te zijn. Want naast het inspannen is er ook tijd voor ontspannen met elkaar. Dat maakt het heel gezellig. En de deelnemers geven aan dat ze er leuke contacten aan overhouden. Een mooie bijkomstigheid vinden wij.”

Programma
Het is gelukt om weer een heel veelzijdig programma samen te stellen. Hierdoor krijgen deelnemers inzicht in welke beweegvorm zij leuk vinden en welke activiteit goed bij hen past. De activiteiten variëren van fietsen en zumba tot nordic walking en tennis. Het programma duurt 12 weken. Kijk voor het volledige programma op www.heelermelobeweegt.nl bij sport- en beweegaanbod 50+.

Ook na het programma blijven de deelnemers vaak actief bewegen. “Daar is het ons natuurlijk uiteindelijk om te doen”, zegt Saskia. “Het beweegprogramma is een eerste stap naar meer en regelmatig sporten en/of bewegen. Bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Zeker nu we steeds ouder worden, is het echt belangrijk om vitaal te blijven.”   

Aanmelden en kosten
Wilt u zich aanmelden of meer informatie? Mailt u dan naar [email protected] of neem telefonisch contact op via 06 364 04 105. De kosten zijn € 50,00.