Tijdens de lockdown mogen de wintergames Ermelo doorgaan

Het kabinet heeft 12 januari besloten de lock-down met 3 weken te verlengen tot 9 februari 2021. Tot die tijd zijn de locaties van Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. gesloten. Maar er is ook goed nieuws!

Minister-president Rutte gaf gisteren ook tijdens de persconferentie aan dat jongeren t/m 17 jaar nog steeds mogen sporten in teamverband en onderlinge wedstrijden mogen spelen

Beweging blijft belangrijk voor iedereen. Juist deze groep heeft het nu zo hard nodig om iets leuks te hebben om naar uit te kijken, zoals de Wintergames.

De Wintergames die Interactie Sportbedrijf Ermelo op vrijdag 15 en zaterdag 16 januari organiseren is voor jongeren van 13 t/m 17 jaar en gaat door.

Vanzelfsprekend wordt er gehouden aan alle huidige RIVM veiligheidsmaatregelen. Deelname aan clinics zoals mountainbiken, Archery Tag, Zumba en Bubbelvoetbal zijn volledig gratis. Wintergames is een initiatief van Johan Cruyff Foundation, Krajicek Foundation, Sociaal werk Nederland en wordt gefinancierd door Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Aanmelden moet vooraf en kan nog steeds.
Ga snel naar www.interactie-ermelo.nl/evenementen/wintergames-ermelo