Tweede informatie avond SamenLoop voor Hoop

Woensdagavond 26 juni om 19:30 uur is de tweede informatie avond voor de SamenLoop voor Hoop in MFC de Bogen. Tijdens deze bijeenkomst informeren we belangstellenden over de praktische gang van zaken maar doen we ook suggesties hoe teams op verschillende manieren geld kunnen inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

De SamenLoop is een bijzonder evenement, waarbij de inzet van veel deelnemers, teams, bedrijven en vrijwilligers zal worden gevraagd.

Inmiddels hebben zich al 23 teams en 182 deelnemers aangemeld. Deelname van teams met hun lopers wordt bijzonder gewaardeerd omdat daarmee een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan het realiseren van het goede doel: aandacht voor kankerbestrijding én een financiële impuls voor verder kankeronderzoek. Ook is het samen lopen, mensen ontmoeten en het ervaren van dit gezellige, indrukwekkende evenement een belevenis op zich. Deelnemende teams worden gevraagd om bijzondere acties te ondernemen om nog meer geld in te zamelen en krijgen ook alle gelegenheid om zich d.m.v. een kraam te presenteren.
 
“Bij dit evenement mag ik mijzelf zijn. Er worden geen prestaties van mij verwacht. Ik durf mij daardoor kwetsbaar op te stellen met mijn beperkingen. Daarnaast ontstaan er spontaan fijne gesprekken. Aandacht voor elkaar. Je welkom voelen door velen. En tenslotte ook niet onbelangrijk: We hebben het reuze gezellig met veel kippenvel momenten!” – Yvonne, deelnemer en eregast
 
De Samenloop voor Hoop Harderwijk wordt voor de derde editie gehouden op 20 en 21 september 2019 en zal plaatsvinden op de Stille Wei en IJsbaan. Met dit evenement willen we niet alleen geld in zamelen, maar vieren we ook met zijn allen een feest van hoop. Namelijk dat er al zoveel mensen kanker overleven en dat er iets tegen de ziekte gedaan kan worden. Elke succesvolle SamenLoop voor Hoop zorgt voor een toekomst met minder kanker, meer kans op genezing en een betere kwaliteit van leven voor (ex)kankerpatiënten. Verenigingen, bedrijven, vriendenclubs: iedereen kan met één of meerdere teams meedoen aan dit fantastische evenement! Daarnaast wordt er op zaterdag 21 september een Kinderloop georganiseerd.
 
Meer informatie is te vinden op www.samenloopvoorhoop.nl/harderwijk. Hier kan iedereen zich inschrijven als team, vrijwilliger, eregast of sponsor. Bij twijfel, kom langs op woensdag 26 juni om 19:30 uur in MFC de Bogen aan het Triasplein 11 in Harderwijk.

(Foto: Manja Knoop)