Vacature junior HR professional (40 uur per week)

Wil jij je verder ontwikkelen in het HR werkveld en past een afwisselende functie bij jou? Ben je goed in het opbouwen en onderhouden van relaties én wil je kandidaten helpen aan de leukste banen en klanten aan de beste professionals? Lees dan verder over de functie van Junior HR Professional in Harderwijk!

Wat ga je doen?

Vanuit de unieke combinatie van personeel en opleidingen weet jij als Junior HR Professional vanuit de vestiging van JobTrans in Harderwijk de juiste verbinding te maken tussen vraag en aanbod. Jij bent de specialist op het gebied van werving en selectie. Je bezoekt klanten en prospects en vertaalt de wensen en behoeften naar een kandidaatprofiel. Vervolgens ga je op zoek naar de kandidaten en weet jij waar je de doelgroep kunt vinden én ze enthousiast te maken voor de vacatures. Je bent de matchmaker tussen opdrachtgevers en kandidaten en begeleidt beide gedurende het proces. Zowel klanten als kandidaten weten precies wat ze aan je hebben. Je maakt duidelijke afspraken en schetst je verwachtingen helder en concreet.

Als Junior HR Professional word je opgeleid tot expert binnen je vakgebied. Je collega's delen hun ervaring en je volgt onder andere een e-learning om de kennis op te doen welke je in de praktijk meteen kan toepassen. Verder nemen ze je mee in hun kernwaarden en hoe ze dit toepassen in hun dagelijkse werk om zo de ultieme uitdaging te bereiken: tevreden klanten én tevreden kandidaten. Jij komt in aanmerking voor de functie als je over de inhoud van deze rol enthousiast bent geworden en je je herkent in onderstaande waarden:  
  • Fanatiek: vooruitdenken in plaats van meelopen. Wees al klaar op het moment dat je ergens voor gevraagd wordt.
  • Warm bad: werken met en voor JobTrans voelt vertrouwd en persoonlijk. 
  • Flexibel: dynamiek en snel schakelen. 
  • Eigenzinnig innovatief: denken in kansen en mogelijkheden. Oplossingen vinden voor uitdagingen die soms onmogelijk lijken. 
  • Verwachtingen overtreffen: net iets meer doen om anderen te verrassen.
  • Kortom: door jouw inzet presteren klanten van JobTrans nog beter. 
Wat wij bieden? 
Vrijheid en ruimte om eigen initiatieven en ideeën in te brengen en uit te werken. Jouw succes heb je zelf in de hand. Daarnaast bieden zij aan jou:
  • Een passende financiële beloning behorende bij jouw werkzaamheden en een goede pensioenregeling.
  • 32,5 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. 
  • Ontwikkeling op persoonlijk- en werkvlak door het volgen van opleidingen en/of trainingen. 
  • Enthousiaste collega’s om mee te sparren; want samen komen we verder.
  • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en genoeg uitjes om elkaar nog beter te leren kennen. 
Wat wij vragen?
Jij bent sterk in schakelen op verschillende niveaus en weet gemakkelijk de verbinding te leggen met zowel kandidaten als prospects en klanten. Je bent nieuwsgierig, stelt vragen om zo de informatie op te halen om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Je bent leergierig en je bent gemotiveerd je verder te ontwikkelen op commercieel vlak. Ook vragen zjj van jou: 
  • Je hebt een afgeronde opleiding op in ieder geval mbo 4 niveau;
  • Je hebt affiniteit met logistiek en transport;
  • Je bent een doener die denkt in kansen en oplossingen;
  • Je bent ambitieus, energiek en gemotiveerd om volop te leren;
  • Je bent in staat zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen (door)groei. 
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in de vacature van Junior HR Professional voor de vestiging in Harderwijk? Dan komen zij graag met jou in contact! Klik op de button 'solliciteer direct' en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever eerst wat meer informatie ontvangen?
Neem dan gerust contact met hen op via [email protected] of 06-20235394. Je mag vragen naar Madelon Sporrel. Zij vertelt je graag meer over de vacature van Junior HR Professional.

JobTrans Personeel en Opleiding Harderwijk

Adresgegevens

Van Leeuwenhoekstraat 33
3846 CA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-820300

Meer info