Vervangen van de openbare verlichting in de wijken Ermelo-Midden, Centrum en Noord in Ermelo

In de periode van juli tot het einde van dit jaar vervangt Van Gelder Verkeerstechniek B.V. bijna alle armaturen in de straten van de wijken Ermelo-Midden, Centrum en Noord.

Het gaat om de behuizing en de lampen bovenaan de lantaarnpalen

Op sommige plaatsen vervangt of verplaatst het bedrijf ook hele lantaarnpalen. Afgelopen twee jaar zijn armaturen of lantaarnpalen in de wijken Ermelo-Oost, Ermelo-West en het buitengebied vervangen. Begin 2024 is het project voor de armatuurvervanging klaar.

Veiligheid in de wijk en energiebesparing
Het is een kerntaak van de gemeente om te zorgen voor goed werkende openbare verlichting. Daarom vervangt de gemeente Ermelo de verouderde openbare verlichting. Dit draagt bij aan de veiligheid in uw wijk. De verlichting is bovendien energiezuiniger. Ook vervangen ze een groot aantal afgeschreven lantaarnpalen. En tegelijkertijd verplaatsen ze er een aantal om een betere verdeling van licht te krijgen.

Vragen of meer informatie?
Voor vragen of meer informatie over het project, kijk op www.ermelo.nl/verlichting. Ook kunt u contact opnemen met het Telefonisch Informatie Punt van de gemeente Ermelo via (0341) 56 73 21.