Vier samen Burendag in Ermelo!

Op zaterdag 25 september is het Burendag. Een jaarlijks feest dat buren samen vieren, met leuke activiteiten in de straat, wijk of buurt. Dit jaar is de behoefte aan gezellig samen zijn en elkaar ontmoeten, groter dan ooit. Doet uw straat of buurt ook mee?

Heeft u materiaal nodig?

Ook Ermelo doet elk jaar mee aan Burendag. Bedenkt u een leuke activiteit voor uw buurt, en heeft u daar klein materiaal voor nodig? Het Leefbaarheidsteam Ermelo heeft gratis materiaal te leen. Hebben wij het materiaal niet beschikbaar? Dan kunnen we een kleine bijdrage voor het nodige materiaal geven. Stuur een mailtje naar [email protected] voor meer informatie of een aanvraag.

Meld uw activiteit aan
Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Daarom organiseren het Oranje Fonds en Douwe Egberts deze jaarlijkse Burendag. U kunt uw activiteit voor de buurt aanmelden via www.burendag.nl. Kunt u nog wat inspiratie gebruiken? Op de website van Burendag staan ook veel voorbeelden en handige draaiboeken voor leuke activiteiten.

(Afbeelding gemeente Ermelo)