Wees loyaal, koop lokaal

Wist u dat u in deze tijden van crisis gewoon bij de meeste lokale ondernemers in Ermelo terecht kunt. Soms niet meer fysiek, maar velen hebben creatieve oplossingen bedacht om u toch nog van dienst te kunnen zijn. 

Zo zijn er diverse restaurants welke nu een bezorgservice zijn gestart en hoeft u voor veel winkels ook de deur niet uit, aangezien ook zij de producten bij u thuisbezorgen. Daarnaast bieden diverse winkels ook het privé shoppen aan.

Stichting Centrummanagement Ermelo en VVV Ermelo Buitenleven stimuleren via diverse initiatieven het koop lokaal.
 
Vanwege het coronavirus zijn de horecagelegenheden, kapsalons, schoonheidssalons e.d. helaas gesloten. De meeste winkels zijn nog geopend, maar hebben soms wel aangepaste openingstijden. Wanneer u een winkel wil bezoeken, is het daarom raadzaam om vooraf even op de website van de ondernemer te kijken of contact op te nemen. Volg bij het bezoeken van de winkels natuurlijk wel de richtlijnen van het RIVM.

Wilt of kunt u niet naar de winkel komen, de lokale ondernemers steunen kan natuurlijk wel,  de producten worden dan gewoon makkelijk en snel thuisbezorgd.

Hiervoor kijkt u op de website of facebookpagina van de winkelier en neemt vervolgens contact op om de bestelling te doen. Vervolgens worden uw producten thuis afgeleverd en betaalt u contactloos of door middel van een tikkie.

Zo kunt u binnen blijven en toch de lokale ondernemers steunen!
Zelf koken hoeft zeker ook niet altijd, weliswaar zijn de restaurants gesloten, veelal kunt u echter wel maaltijden afhalen of laten bezorgen. 

Zoals u leest, de ondernemers van Ermelo willen het u graag zo makkelijk mogelijk maken, maakt u hier dan ook zeker gebruik van! 

VVV Ermelo Buitenleven  en Stichting Centrummanagement Ermelo  proberen op diverse manieren het koop lokaal te stimuleren, één van deze manieren is een overzicht van acties op onze website. 

Een overzicht van horecagelegenheden en winkeliers welke thuisbezorgen vindt u op www.ermelobuitenleven.nl/bezorgservice.

Horeca thuisbezorgen Ermelo

VVV Ermelo

Adresgegevens

Stationsstraat 20
3851 NH Ermelo

Telefoon

T. 0341 552 200

Openingstijden

Ma 09.30 - 17.00 uur
Di 09.30 - 17.00 uur
Wo 09.30 - 17.00 uur
Do 09.30 - 17.00 uur
Vr 09.30 - 17.00 uur
Za 09.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info