Wegwerkzaamheden tot en met 12 oktober in Ermelo

Tot en met 12 oktober 2018 zijn er de volgende wegwerkzaamheden in Ermelo.

Reparatiewerkzaamheden Oude Telgterweg

Bepaalde asfaltdelen van de Oude Telgterweg zijn erg verouderd. Dit komt de veiligheid van de weggebruikers niet ten goede. Daarom laten we de slechte stukken repareren. Aannemer Schagen  Infra voert deze werkzaamheden uit op 9 en 10 oktober 2018. Op deze dagen wordt de weg voor het doorgaande verkeer van 07.00 tot 16.30 uur afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Verkeersregelaars begeleiden bewoners naar hun woning. Zij ontvangen hierover een brief van de aannemer.  

Werkzaamheden rotonde Harderwijkerweg - Eendenparkweg

De Provincie Gelderland voert van 30 oktober tot en met 2 november werkzaamheden uit aan de rotonde Harderwijkerweg  - Eendenparkweg op de N303. Een gedeelte van de weg wordt op deze dagen tussen 07.00 en 15.00 uur afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Werkzaamheden rotonde Harderwijkerweg – Jacob Catslaan – Nassaulaan

Op 10, 11 en 12 oktober vervangen wij het asfalt op de rotonde Harderwijkerweg – Jacob Catslaan – Nassaulaan voor een nieuwe asfaltdeklaag. Om onveilige situaties en overlast voor het verkeer te voorkomen, starten de werkzaamheden pas om 19.00 uur. Wij sluiten de rotonde op de genoemde drie dagen af, van 19.00 tot 05.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid. Omwonenden zijn per brief geïnformeerd over de werkzaamheden.