Wie maakt de mooiste sportfoto van 2018?

De Sportverkiezing van 2018 is in volle gang. Tijdens de verkiezing kiezen we ook de ‘sportfoto van het jaar’. De jury heeft al een paar foto’s ontvangen, maar er zijn vast veel meer mooie sportmomenten vastgelegd. Daarom heeft de jury de inzendtermijn verlengd naar 1 december 2018.

Wat maakt een sportfoto bijzonder?

Volgens de jury is een sportfoto echt bijzonder als de emotie erop ‘gevangen’ is. Bijvoorbeeld trots, teleurstelling, boosheid, verdriet of plezier. Dit is ook duidelijk te zien op de winnende foto van vorig jaar. Zo’n foto kan gemaakt zijn door een professionele (sport)fotograaf maar ook door ouders, opa’s en oma’s, trainers of supporters. Daarom roepen wij iedereen op om foto’s in te sturen.

Waar moet de foto aan voldoen?

De foto moet gemaakt zijn in 2018. Er moet een Ermelose sporter, sportploeg of Ermelo’s sportevenement op te zien zijn. Voldoet je foto hieraan? Stuur deze dan vóór 1 december naar [email protected]. Je kunt maximaal 3 foto’s per persoon insturen. Graag aanleveren in JPEG-bestand met een bestandsgrootte van minimaal 2 MB, zonder watermerk. Geef ook aan waar en wanneer de foto gemaakt is, en waarom jij de foto bijzonder vindt.