Wisselende kunstexposities in gemeentehuis Ermelo en de nieuwe Dialoog

Vanaf 1 juni 2022 vier publiek toegankelijke locaties beschikbaar. Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo geeft kunstenaars de gelegenheid hun kunstwerken te exposeren.

De gemeente geeft hiermeer hiermee antwoord op de vraag vanuit de cultuuraanbieders om in het gemeentehuis te exposeren

Vanaf 1 juni 2022 is er expositiemogelijkheid in het gemeentehuis van Ermelo. Na oplevering van de nieuwe Dialoog kan daar ook geëxposeerd worden.

Cultuurbeleid Ermelo
Het bieden van expositieruimte past binnen de doelen van het cultuurbeleid van de gemeente. Iedereen in Ermelo kan zo op een laagdrempelige manier kennismaken met cultuur en cultuur ervaren. Daarnaast krijgen de lokale kunstenaars de gelegenheid om hun werken te exposeren. De gemeente en culturele instellingen werken zo samen aan dezelfde doelen.

Exposeren
Kunstenaars kunnen een solo-expositie inrichten met schilderijen of foto’s voor minimaal zes en maximaal acht weken. De exposities zijn te bezoeken tijdens de openingsuren van het gemeentehuis en van de Dialoog. Deze locaties zijn publiek toegankelijk. De gemeente geeft verder geen publiciteit aan de exposities.

Belangstelling
Degene die belangstelling heeft om te exposeren, of meer wil weten over de voorwaarden en mogelijkheden kan contact opnemen met de gemeente via [email protected].