Harderwijkse Zaken

Harderwijkse Zaken

Hét platform voor Harderwijk met een groot en divers lokaal bereik. Op een unieke manier uw bedrijf, actie of nieuwsbericht onder de aandacht brengen? Laat het ons weten, op het gebied van promotie is er een heleboel mogelijk! 

Door het gebruiken van diverse kanalen is Harderwijkse Zaken hét platform met het grootste bereik bij een hele brede doelgroep. 

Nieuwsberichten, aanbiedingen en evenementen die u interessant vindt zijn allemaal te vinden op onze website. Maar natuurlijk wordt het platform door heel Harderwijk uitgerold. 
De kanalen van Harderwijkse Zaken
  • De website 
  • Diverse Social media kanalen
  • Email nieuwsbrief
  • YouTube
  • Lokale tv zender HK13TV
  • Meerdere tv schermen
                    - Voetbalvereniging Zwart-Wit
                    - Sportcomplex de Sypel
                    - Wijkcentrum de Kiekmure
                    - Wijkcentrum de Roef
                    - Bandenservice Hazeleger

 

Klanten van Harderwijkse Zaken liften met hun eigen bedrijfspagina mee op een goed vindbare website op Google

Berichten die Harderwijkse Zaken plaatst, zijn door het toevoegen van juiste zoekwoorden en links altijd goed vindbaar op Google. Nieuwsberichten van onze klanten komen regelmatig boven hun eigen website via Google naar boven. Dit is een groot voordeel van online adverteren want een geplaatst bericht zal op onze website op den duur naar beneden zakken, maar in de zoekmachines altijd boven aan staan. 

Hoe leuk is het om al het lokaal (bedrijven) nieuws over te brengen op beeld!?

Dat is de gedachten geweest achter het Harderwijkse Zaken Weekjournaal. Het journaal wat bij de Harderwijkers ontzettend goed aanslaat wordt door een grote groep mensen elke week weer trouw gekeken. Elke aflevering is een combinatie van actueel nieuws- , human interest- en ondernemers items. Door middel van het weekjournaal kunnen we elke onderneming, vereniging of instelling groot en klein een mooi podium geven!

Dus heeft u ook iets leuks te melden, wat de Harderwijker echt niet mag missen? Laat het Harderwijkse Zaken weten! 


 
Bord_jpg.jpg