Harderwijkse Zaken

Harderwijkse Zaken

Harderwijkse Zaken bestaat 5 jaar!

Wat zijn wij trots! Op 27 mei 2015 gaven Gerrit en Gerdien Beelen samen met burgemeester Harm-Jan van Schaik het startsein voor Harderwijkse Zaken. Vijf jaar later vieren we ons eerste jubileum, en dit doen wij met leuke winacties!

Terug naar ‘normaal’ (column)

Ik vind het – en niet eens stiekem - jammer dat het normale leven beetje bij beetje weer begint. We gaan met ons allen een hele nieuwe definitie van normaal bedenken, maar zeker is dat de rust en ruimte van de afgelopen weken langzaam weer wordt ingevuld. 

Iedereen thuis, week 2 (blog)

God dank voor mijn tuin. Echt. Omdat ik verkouden ben, ga ik de deur niet uit. Een zin die ik vier weken geleden nooit dacht uit te spreken, maar, gekke tijden. Geen bos, geen speeltuin, geen wandelingetje door de buurt. 

Pastasaus met stukjes hamburger (column)

Het was een week die je normaal alleen in films ziet. Zo een waar men elkaar in het passeren onderzoekend aankijkt. Ben jij? Heb jij? Of al gehad? We volgen massaal het nieuws, hangen aan de lippen van Rutte. Volgen blindelings.

Woest en ledig (column)

Ik heb een tuin van 11 bij 11. Zomaar. Die zat bij het huis. Ik heb ook twee linkerhanden, verre van groen. Daarom is de tuin nu nog woest en ledig, de schepping moet er nog beginnen. Ik weet precies hoe ik het hebben wil, dat is mijn probleem nooit, die ligt meer bij de uitvoering.

Bevries uw vet met de Body Wizard (Video)

Cryolipolyse een ingewikkeld woord. Wat houdt het in? Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren. De bevroren vetcellen worden door het eigen lichaam afgevoerd. Ik (Irene) mocht de behandeling uitproberen!