Christelijk College Nassau-Veluwe viert honderdjarig jubileum

Op maandag 9 september 2019 is het jubileumjaar van het Christelijk College Nassau-Veluwe officieel van start gegaan! (Bekijk ook de video en de foto's)

100 jaar CCNV Harderwijk

Alle huidige leerlingen, bijna 1400, liepen net als hun voorgangers bijna honderd jaar geleden door de oude hoofdingang, terwijl het carillon luidde. Een prachtig gezicht.

De schoolleiding, docenten en andere medewerkers verwelkomden hen op gepaste wijze, in kleding uit de afgelopen decennia. Tijdens het tweede uur ontvingen alle leerlingen het jubileumboek en een traktatie. Tevens werd er een quiz gespeeld over de school en haar rijke geschiedenis, waarbij de winnende klas naar Walibi mag.

’s Middags werden er tijdens de receptie speeches gehouden door de rector-bestuurder en de burgemeester van Harderwijk. Tevens werd door oud-leerling Eva Hoogland het nieuwe schoollied gespeeld, waarbij iedereen meezong. Over een paar weken, op zaterdag 28 september en zaterdag 5 oktober aanstaande, worden er twee grote reünies gehouden.(Bekijk hier het lied van de school - video)

Op www.100jaarccnv.nl kunnen oud-medewerkers en oud-leerlingen zich opgeven, en het volledige programma inzien. Tijdens de rest van het schooljaar worden er andere jubileumactiviteiten georganiseerd, zoals een speciaal kerstgala, de jubileummusical en een onderwijscongres. Een bijzonder schooljaar voor het CCNV met een gouden randje.

Klik op de foto om alle foto's te bekijken.
100 jaar CCNV Harderwijk
Foto: Hanna de Groot en Gert van Lunteren)