Groot asfaltonderhoud Garderenseweg

In opdracht van de gemeente Ermelo start KWS Infra met groot asfaltonderhoud van de Garderenseweg. De werkzaamheden starten op dinsdag 11 april en duren ongeveer vijf weken. 

De werkzaamheden vinden plaats tussen de bebouwde kom van Garderen en de Koningsweg

De weg krijgt een nieuwe asfaltdeklaag met aan beide kanten een strook bermbeton. Dit wordt op dezelfde manier gedaan als de weg tussen de komgrens met Speuld tot aan de Koningsweg. Om de snelheid op de Garderenseweg te verminderen komen er drie verkeersremmers, in de vorm van plateaus.

Omleiding
Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. De weg blijft wel open en toegankelijk voor fietsers. Aanwonenden en bereikbaarheid De aanwonenden zijn per brief op de hoogte gebracht. De aannemer informeert de bewoners tijdens de werkzaamheden over de bereikbaarheid van hun woning of perceel.

Hulpdiensten
De hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden, de planning en omleiding. Bij spoed hebben politie, ambulance en brandweer altijd toegang.

Wilt u meer weten?
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met dhr. E.O. (Elko) Huizing, technisch projectleider, via (0341) 56 72 56.