Kandidatenlijst één-Ermelo

De nieuwe politieke partij één-Ermelo heeft haar kandidatenlijst vastgesteld. “Ons verkiezingsprogramma en enthousiasme heeft aanstekelijk gewerkt. We hebben maar liefst veertig Ermeloërs op onze kandidatenlijst staan. Ik ben daar heel blij mee want de kandidatenlijst is een goede afspiegeling van Ermelo. Naast veel vrouwen bevat onze lijst ook vijf zeer betrokken achttienjarigen, waaronder twee bestuursleden van de Ermelose jeugdraad.”, aldus de voorzitter van één-Ermelo Moniek Zonneveld.

De lijsttrekker van één-Ermelo is Henri Luitjes en daarmee kiest de partij voor ervaring

Luitjes is geboren en getogen in Putten en was twaalf jaar fractievoorzitter voor Wij-Putten. “Ik heb mij als volksvertegenwoordiger altijd ingezet voor een integer gemeentebestuur waarbij het belang van de inwoners centraal staat. Deze ervaring ga ik inzetten om te voorkomen dat Ermelo haar zelfstandigheid verliest als gevolg van het gedoe in het gemeentebestuur.”

De nummer twee op de lijst is Daniëlle Terpstra. “Als betrokken Ermeloër en lokale ondernemer vind ik het belangrijk dat de Ermeloër weer meetelt. We gaan het samen doen en daarom is mijn credo: minder vinden, meer vragen.”

De top-10 van de kandidatenlijst bestaat verder uit: Peter Garritsen, John Dooijewaard, Alies Vrijhof, Charis Baard, Moniek Zonneveld, Jean-Paul Wiedenhoff, Annemieke Helling en Abdulahad Al Qas.

De volledige kandidatenlijst met veertig namen is te vinden op: www.eenermelo.nl/verkiezingen

Top 10 een Ermelo politiek