Rioolwerkzaamheden in Ermelo en afsluiting Horsterweg

Delen van de riolering in het noordelijk deel van Ermelo worden gereinigd en geïnspecteerd. Dit gebeurt vanaf half september tot en met oktober. Door de werkzaamheden blijft het riool goed functioneren. Ook geeft het inzicht in de kwaliteit van het rioolstelsel.

De gemeente Ermelo verwacht weinig overlast

Omdat de werkzaamheden met name ín het riool zijn, verwachten we weinig overlast. Tijdens het werk staan er voertuigen op de rijbaan en zetten we de rijbaan voor korte tijd af. Als het nodig is, leiden we het verkeer om. Soms komen bepaalde geuren vrij tijdens de werkzaamheden, maar deze zijn niet schadelijk voor de gezondheid.

Wilt u meer weten?
De aannemer, Weijers Riooltechniek, stuurt een brief naar de direct aanwonenden om hen over de werkzaamheden te informeren. Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer M. Coenders (uitvoerder Weijers Riooltechniek) via (06) 19 40 32 75 of met de heer
C. Barneveld (directievoerder gemeente Ermelo) via (0341) 56 73 78 en c.barneveld@ermelo.nl.

Afsluiting Horsterweg
Vanwege werkzaamheden is de Horsterweg (thv nummer 143) op 27 september tussen 07.00 en 18.00 uur afgesloten. Er komt voor die dag een wegomleiding met bebording.