SamenZUID Ermelo in de startblokken

Werkgroep SamenZUID nodigt bewoners van wijk Zuid in Ermelo uit voor een bijeenkomst, om de wijk samen mooier te maken.

Wat gaan ze doen?

Met de informatie die is opgehaald tijdens buurtkoffie’s maakten ze een wijkkaart. De wijkkaart laat zien welke onderwerpen u belangrijk vindt. U vindt de wijkkaart via www.ermelo.nl/samenzuid. Tijdens de bijeenkomst gaan ze met elkaar aan de slag met de onderwerpen van de wijkkaart. Ze hopen dat een aantal deelnemers daar na de bijeenkomst een vervolg aan wil geven.
  • Datum: woensdag 23 februari 2022
  • Tijd: van 19.30 tot 21.00 (inloop met koffie en thee vanaf 19.15 uur)
  • Locatie: IJsclub de Kanovijver, Suikerbakker 40 (toegang alleen met geldig corona toegangsbewijs)
Aanmelden
U kunt zich voor de avond aanmelden via www.ermelo.nl/samenzuid. Op het online aanmeldformulier kunt u ook uw interesse voor een onderwerp aangeven. Weet u nog niet waar u het liefst over wilt praten? Dat geeft niet, u bepaalt tijdens de bijeenkomst waar u bij aansluit. Heeft u al eerder aangegeven welk onderwerp u belangrijk vindt?
Geef dat dan nog een keer duidelijk aan.

Past 23 februari niet in uw agenda maar wilt u wel informatie over het vervolg? Vul dan ook het formulier in en we houden u op de hoogte.

Werkgroep SamenZUID
Met deze werkgroep maken zij de buurt nog fijner om in te wonen. Als bewoner weet u als geen ander wat de buurt nodig heeft. Meld u daarom aan om bij de werkgroep aan te sluiten. De werkgroep komt 1x per maand samen en maken plannen voor de buurt. Heeft u nu al vragen? Neem dan contact op met Pieter Trap via (06) 324 529 98 of via [email protected].