Van Manen & Visser Haarden B.V.

Van Manen & Visser Haarden B.V.

Dé expert in haarden en kachels

De voordelen van een hangende gashaard

Zodra het zomerseizoen verdwijnt gaan we weer heerlijk binnen borrelen. Van gezellige zwoele zomeravonden buiten, naar warme winter- najaarsavonden binnen. Een warme sfeer met kaarsen, de haard aan en goed gezelschap.

Oud tegen Nieuw

Wanneer u van 15 juli t/m 15 oktober 2021 een nieuwe geselecteerde Hwam of Wiking kachel koopt bij van Manen en Visser, ontvangt u € 300 voor uw oude kachel.

Je houtkachel schoonmaken, zo doe je dat!

Om langer te genieten van jouw houthaard is het belangrijk deze goed te onderhouden. Zo nu en dan je houtkachel schoonmaken is dan ook zeer aan te raden. Maar waar moet je beginnen? Hoe kun je het het beste aanpakken? En welke middelen kun je het best gebruiken? Lees in deze blog hoe jij jouw houtkachel er picobello uit laat zien! 

Wil je op gas besparen? Ga voor een houtkachel!

Het nieuwe jaar is aangebroken en daar horen ook goede voornemens bij! Eén van die voornemens kan zijn dat je zuiniger wil leven en wil besparen waar mogelijk. Maar wat kun je daar dan allemaal voor doen? 

Het ultieme vuur

Van Manen en Visser heeft de hele maand maart 2020 een DRU maestro serie actie.

Commercieel talent gezocht

Ben jij een commerciële duizendpoot, die klanten graag verder helpt? Werk je makkelijk samen en hou je van een uitdaging? Herken jij je in de woorden commercieel, representatief en communicatief? Dan kan jij wel eens de nieuwe commerciële medewerker van Van Manen & Visser zijn.

Actieweek bij Manen & Visser Harderwijk

Kom donderdag 18 oktober, vrijdag 19 oktober of zaterdag 20 oktober langs in onze sfeervolle showroom te Harderwijk onder het genot van een hapje en drankje en profiteer van diverse acties.