Klaassen Bedrijfstextiel

Klaassen Bedrijfstextiel

Bedrijfstextiel is een essentieel onderdeel voor de presentatie van uw bedrijf

Persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens corona

​Persoonlijke beschermingsmiddelen beschermen ons tegen gevaren. Onze gezondheid is ons meest kostbare bezit en door de huidige coronacrisis waar wij ons met zijn allen in bevinden is daarom persoonlijke bescherming en hygiëne belangrijker dan ooit.

Tips voor relatiegeschenken

Iedereen merkt de gevolgen van de Covid19-crisis. Hoe leuk is het dan om een relatiegeschenk te krijgen van een (bedrijfs)relatie. Een klein gebaar kan vaak al een grote steun zijn. Klaassen Bedrijfskleding BV zet een aantal tips voor relatiegeschenken voor u op een rij.

​Goede werkkleding is juist nu nodig in de zorg!

Medische werkkleding moet comfortabel zitten, een perfecte functionaliteit en goede pasvorm hebben. Bent u op zoek naar goede medische werkkleding? Dan bent u bij Klaassen Bedrijfkleding B.V. aan het goede adres.

Relatiegeschenken: Alle trends op een rij

​Zo rond het einde van het jaar wordt er bij veel bedrijven nagedacht over het geven van relatiegeschenken. Elk jaar worden de meest creatieve cadeaus bedacht voor (klant)relaties.

Veiligheidsschoenen

Halverwege mei stond er een artikel in de Stentor: Man komt na bedrijfsongeval in Uddel met de schrik vrij, dankzij stalen schoenneus. Prachtig nieuws natuurlijk, want het bewijst eens te meer dat veiligheidsschoeisel niet zonder reden gedragen wordt! Toch is de aankoop van een veiligheidsschoen iets waar vaak onvoldoende aandacht aan besteedt word.

Altijd goed gekleed met het 3-lagen principe

Tijdens de wintersport doen we het allemaal: het dragen van verschillende lagen kleding. Dit zorgt er voor dat we meer warmte vasthouden en toch voldoende bewegingsvrijheid hebben om soepel de berg af te dalen. Waarom kiezen we in onze werksituatie dan toch nog vaak voor 1 hele dikke jas, met waarschijnlijk erg onveilige onderkleding?